Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Жовтня 2012

ПАРК ЗАЗЕЛЕНІВ І ВОСЕНИ

На фото: майстер­клас від заслуженого майстра спорту України, дворазового паралімпійського чемпіона Віталія ТРУШЕВАВчора відбувся перший футбольний матч на сучасному спортивному комплексі, котрий за декілька місяців виріс у центральному парку на тому ж місці, де він був колись.

Довгі роки про старі часи нагадувало тільки закинуте поле для гри у городки. А тепер тут, на грунтовно облаштованому полі для міні-футболу, по-весняному зеленіє штучне покриття, хвацько закручений м’яч влітає у сітку воріт, а поруч – хлопці грають у настільний теніс і спостерігають за примхливим воланчиком на майданчику для гри у бадмінтон. Спортивне життя знову завирувало в улюбленому парку.

Міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ у привітальному слові на відкритті комплексу подякував усім, хто долучився до гарної спра­ви ініціативою, грошима та працею. Подяки виконкому міськ­ради отримали депутат обради Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, газозварник будівельного підприємства ТОВ «Дан-сервіс» Юрій МЕЛЬ­НИК, головний інженер «Міськліфтсвітла» Василь КРАСНОЖЕНЮК, директор КП «Комунбуд» Сергій КОГУТ, виконроб будівельного підприємства ТОВ «Дан-сервіс» Олександр ГЛАГОВСЬКИЙ.

Проект втілено в життя за кошти меценатів.