П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
26 Жовтня 2012

МЕРЕЖІ ВІДТЕПЕР ПІД КОНТРОЛЕМ

МЕРЕЖІ ВІДТЕПЕР  ПІД КОНТРОЛЕМ  КП «Міськтепловоденергія» продовжує опановувати сучасні технології. Нещодавно запустили нову котельню на вул.Князів Коріатовичів, 56. Її особливістю є повна автоматизація роботи найсучасніших котлів «Вісман» і функціонування двох когенераційних установок, що виробляють теплову та електричну енергії.

Ще одним модернізованим об’єктом є нова автоматизована диспетчерська – перша в Хмельницькій області. Офіційне її відкриття заплановано на 1 листопада, але вже тепер там встановлено надсучасний комп’ютер і програми, які дозволяють бачити електронні схеми всіх мереж міста, визначати їхню протяж¬ність, стан тощо, контролювати роботу обладнання всіх котелень міста тощо. З цієї диспетчерської буде здійс¬нюватися управління всіма водо- та каналізаційними насосними станціями, які модернізовані за кошти Світового банку.

 Оновилось комунальне підприємство й пересувною електролабораторією (на фото), яка дозволяє визначати стан електромереж. Вартість такої машини – 168 тис.грн., але підраховано, що вона окупиться всього за рік, бо підприємство має на своєму балансі 50 під¬станцій і понад 50 км електромереж, які постійно потрібно діагностувати.  

 Директор підприємства Валерій ГОРДІЙЧУК пообіцяв, що на цьому модер¬нізація підприємства не зупиниться.



Вероніка ВЛАСЮК, прес-служба

КП «Міськтепловоденергія».