П'ятница, 29 Березня 2024 р.
30 Листопада 2012

БУДЕ СЛИЗЬКО – ЙДИ ДО ЯЩИКА

БУДЕ СЛИЗЬКО -  ЙДИ ДО ЯЩИКА  Готуй сани влітку, – каже відоме прислів’я. Міські комунальники дослухалися – і до зими підготували. Щоправда, не сани, а ящики.

Як розповів директор департаменту ЖПДІ Олександр БАБЧИНСЬКИЙ, уже виготовлено 20 спеціальних ящиків для зберігання суміші для посипання.

– Тепер пісок буде не на купах, а впорядкований у ящиках, – розповів Олександр Васильович. – До того ж суміш зможуть брати не тільки двірники, а й водії, які, для прикладу, забуксували та не можуть виїхати.

Ящики вже встановлені на спуску вул.Князів Коріатовичів до Новопланівського мосту, в Цент¬ральному парку, на алейці, що веде від «Клітки» до Лебединого озера, також на двох піднятих перехрестях на Лесі Українки. До речі, «перехрестя безпеки», що встелені плиткою, будуть посипатися сумішшю без солі.

Певно, мешканці трохи переплутали цільове використання ящиків. Бо коли був встановлений перший експериментальний, то люди заповнили його сміттям. Тому в комунальників прохання: використовувати ящики за призначенням.