П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
7 Грудня 2012

ВОДОКАНАЛ УРОЧИСТО РОЗМІНЯВ ДРУГУ СОТНЮ

29-30 листопада місто відзначало знакову подію – 100-річчя водоканалу, який веде відлік від будівництва 1912 р. насосних станцій і прокладання мереж централізованого водопостачання та водовідведення. Нині водоканал є структурним підрозділом

КП «Міськтепловоденергія», яке очолює заслужений працівник сфери послуг України Валерій ГОРДІЙЧУК.


На святкування завітали народні депутати України Інна Богословська та Володимир Мельниченко, заступник голови Хмельницької ОДА Леонід Гураль, заступник директора департаменту – начальник управління тарифної політики централізованого водопостачання та водовідведення Національної комісії з регулювання у сфері комунальних послуг Олег Дімов, від української асоціації «Укрводоканалекологія» почесний президент Олександр Попов і генеральний директор Сергій Потьомкін та ін. Приймали наші «водяники» вітання і від колег з низки міст України.

Святкування розпочали з презентації нової автоматизованої диспетчерської, звідки проводиться управління всіма водо- та каналізаційними насосними станціями, які за кошти кредиту Світового банку обладнані найсучаснішими агрегатами. На загальному екрані видно також роботу всіх котелень міста, ТЕЦ.

Кульмінацією свята стали урочисті збори в міському Будинку культури. Міський голова Михайло Сімашкевич подякував працівникам за роботу та вручив нагороди. Відзнакою міського голови «За заслуги перед громадою» нагороджені: Анатолій Шевчук – майстер КНС, Борис Болюк – слюсар-ремонтник 3-го розряду, Петро Ткачук – електромонтер 6-го розряду, Василь Левченко – начальник ВМТП. Ще 10 працівників нагороджено грамотами міськвиконкому.

Почесними грамотами Хмельницької ОДА нагороджені електрогазозварник 6-го розряду Микола Жук і машиніст насосних установок Олександр Альчинський, грамотами облради – електрогазозварник 6-го розряду Віктор Артьомов і начальник водогону Володимир Шевцов.

Кількох працівників підприємства представлено до відзначення високими державними нагородами: директора Валерія Гордійчука – орденом «За заслуги» ІІІ ступеня, заступника директора з водопостачання та водовідведення Сергія Боднара – Почесною грамотою Кабінету Міністрів, електрогазо¬зварників Володимира Дідура та Григорія Бевза – Подяками Кабміну.

А ще вручено нагрудні знаки «За досягнення у роботі» від асоціації «Укрводоканал¬екологія» та ювілейні медалі за сумлінну працю. Серед нагороджених – Михайло Сімашкевич, Володимир Мельниченко, Валерій Гордійчук, найкращі працівники «Міськтепловоденергії».

Валерій Гордійчук відзначив, що за останні два роки зроблено дуже багато для модер¬нізації обладнання, оновлення водоканалу, який друге своє сторіччя розпочинає зовсім іншим.

До свята видано книгу «Водоканалу Ка¬м’янця-Подільського – 100 років» (відповідальний редактор Вероніка Власюк), доповідь про історію водоканалу підготувала начальник міського архіву Юлія Пташник.

Вероніка ВЛАСЮК, прес-секретар

КП «Міськтепловоденергія».