Четвер, 25 Квітня 2024 р.
14 Грудня 2012

СИЛЬНИЙ НЕ ТОЙ, ХТО НЕ ПАДАЄ, А ТОЙ, ХТО ЗМІГ ПІДНЯТИСЯ

Анатолій НЕСТЕРУК12 грудня на засіданні сесії Хмельницької міськради шляхом таємного голосування новим заступником міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради обрали Анатолія НЕСТЕРУКА. «За» проголосували 49 депутатів, «проти» – 4.

Анатолій Макарович уже працював на посаді одного із заступників Хмельницького міського голови протягом 2006-2008 рр. 2008-го був обраний Кам’янець-Подільським міським головою. Цю посаду він обіймав до вересня 2010-го, коли проти нього було відкрито кримінальну справу.

Понад 9-місячна судова епопея за¬кінчилась тим, що спочатку суд зняв з Нестерука звинувачення в отриманні хабара, проте визнав винним у зловживанні службовим становищем. Але

16 липня 2011 р., згідно з рішенням Кам’янець-Подільського міськрайонного суду, з Анатолія Нестерука судимість було знято.

В серпні того ж року Анатолій Макарович в інтерв’ю «Подолянину» зазначив, що будує плани на майбутнє і має пропозиції щодо працевлаштування, у Хмель¬ницькому в тому числі.

Позавчора ми дізналися в Анатолія Макаровича, чому він віддав перевагу саме цій посаді:

– Обміркувавши пропозицію від Хмельницького міського голови Сергія МЕЛЬНИКА, я відчув, що можу і хочу там працювати. В Хмельницькому я провів юнацькі роки, це гарне місто, гарні люди. Працюючи там, завжди знаходив розуміння. Роботу цю знаю і впевнений, що мій досвід стане в пригоді хмельничанам.