Четвер, 18 Квітня 2024 р.
14 Грудня 2012

ЯЛИНКА ВЖЕ ОСЬ-ОСЬ ЗАСЯЄ!

19 грудня на площі біля Ратуші буде урочисто запалено Новорічну ялинку та відчиняться двері кам’янецької резиденції Діда Мороза у Вірменській криниці.

Якщо хочете, аби добрий дідусь вручив подарунок вашій дитині, звертайтесь за номером: 2-55-33.

Того ж дня, до свята Миколая, святкування на площі біля Ратуші для маленьких кам’янчан влаштує ГО «Відкрита асоціація готельєрів і рестораторів міста».

З 15.00 на дітлахів чекають веселі конкурси й забави від Об’єднання підліткових клубів, Центру дитячої творчості та творчої майстерні «Фонтан-фест», а також ласощі та подарунки від піцерії «Мак-Смак», кафе «Кава від поліцмейстера», готелів «7 днів», «Гала-готель», «Клеопатра» та «Reikartz». До благодійної акції можуть долучитися всі охочі.

Координатором виступає департа-мент гуманітарної політики міської ради,

тел.: 5-07-77.

РІК РОЗПОЧНЕТЬСЯ ЯК НА «ЄВРОБАЧЕННІ»

У Новорічну ніч кам’янчан на площі біля Ратуші вітатиме своїми піснями переможниця дитячого «Євробачення» Анастасія ПЕТРИК. Про це повідомив під час чергової прес-конференції міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ.

10-річна Анастасія Петрик з піснею «Небо» отримала максимальні бали майже від усіх країн-учасниць на Міжнародному дитячому конкурсі «Євробачення-2012» (в сумі 138 балів). Це перша перемога України в цьому конкурсі.

КУПІТЬ ЯЛИНКУ. І ДО ЯЛИНКИ!

Від сьогодні на пр.Грушевського, біля Центрального ринку, розпочинає роботу передноворічний ярмарок товарів за цінами виробників, на якому можна буде придбати продукцію підприємств харчової промисловості та фермерських господарств Кам’янеччини, а також товари новорічного асортименту.

Ярмарок працюватиме з 8.00 до 16.00, до 31 грудня.

Ялинки продаватимуть і в мікрорайонах міста:

– на території КП «Побуткомбудсервіс», вул.Привокзальна, 31б;

– біля супермаркету «Сільпо», Нігинське шосе, 41/1;

– біля кафе «Морозиво», мікрорайон Черемушки;

– площа на вул.Ценського, 5, мікрора¬йон цукрового заводу;

– площа на вул.Миру, 4, мікрорайон Першотравневий;

– біля ринку «Вікторія», мікрорайон Жовтневий.