Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
22 Лютого 2013

КАМ’ЯНЧАНИ ШУКАЮТЬ ЛЮБОВ ЗА КОРДОНОМ

19-20 лютого в нашому місті була помічена знімальна група телеканалу «1+1». Як нам вдалося з’ясувати, проходили зйомки матеріалів для реаліті-шоу «Безмежна любов», в якому візьмуть участь і двоє кам’янчан.

«Бажаєте знайти нареченого/наречену-іноземця, але щоб був з українським корінням і розумів слов’янську душу?» – такими словами розпочинається кастинг до цього проекту.

– Ми тут знімаємо відеовізитки про українців, які згодом поїдуть за кордон, намагаючись побудувати свої стосунки з холостяками (холостячками) з інших країн, що мають українські корені, – розповідає шеф-редактор компанії Sisters Production, яка працює над передачею, Раїса Чуріна. – Іноземці вибиратимуть за цими візитками претендентів, вони спілкуватимуться, ходитимуть на побачення тощо та будуть по одному відсіювати учасників-українців, поки не залишиться єдиний, з яким, якщо пощастить, відбудеться весілля й щасливе сімейне життя.

Проект чимось нагадує «Холостяка», але більш масовий. Головні герої – чотири одинаки із США, Канади та Іспанії. Як зазначають творці шоу, понад 18 мільйонів етнічних українців та їхніх нащадків проживать за кордоном, однак потребують людей з українською душею.

Серед кам’янчан кастинг цього шоу пройшли 23-річна співачка, учасниця кам’янецького гурту «Гоца Драла» Ольга ЧУФАРОВА, та 33-річний Володимир ГУЛА – в минулому знаний у місті як організатор чемпіонату КВН «КаВеКактус», котрий нині працює тамадою на весіллях.

Зйомки проходитимуть у середині весни, а шоу, швидше за все, вийде в ефір восени. Отож, з нетерпінням очікуємо побачити знайомі обличчя на екрані.