Четвер, 18 Квітня 2024 р.
8 Березня 2013

НОВЕ ЗОЛОТО УНІВЕРСИТЕТУ

Чергове «золото» К-ПНУ ім.І.Огієнка принесли міжнародні виставки. Перемогу на ХVІ Міжнародній виставці навчальних закладів «Сучасна освіта в Україні – 2013», що проходила 25-27 лютого, здобув проект «Інноваційні технології управління якістю компетентнісного становлення майбутнього вчителя» у номінації «Впровадження творчих педагогічних розробок і надбань в освітній процес». 

Розробляли проект під керівництвом доктора педагогічних наук, професора Петра АТАМАНЧУКА. Отримав Петро Сергійович і особисту нагороду – Почесний диплом «За особистий творчий внесок в удосконалення змісту навчально-виховного процесу».

Ще однією відзнакою університету став диплом «За високі творчі досягнення в удосконаленні змісту навчально-виховного процесу національної системи освіти України».

В рамках міжнародної виставки проходив і ХІІІ національний конкурс на кращу роботу в жанрі рисунка академічної постановки. До нього долучились і двоє студентів спеціальності «Реставрація творів мистецтва» педагогічного факультету – Віктор ГУЦУЛ і Денис МАЛЬСЬКИЙ.

Ще одну золоту медаль університет здобув і на ІV Міжнародній виставці «Сучасні заклади освіти – 2013», яка тривала з 28 лютого до 

2 березня. Нагороду отримав науково-методичний проект авторства кандидата педагогічних наук Тетяни ФРАНЧУК у номінації «Упровадження системи компетенцій у навчальний процес як основи якісної професійної підготовки фахівців вищої освіти».

Без нагород не повернувся і ректор університету Сергій КОПИЛОВ. Йому на міжнародних виставках дістались Почесна грамота «За особистий внесок у зміцнення освітнього потенціалу України» та подяка за плідну організаторську і творчу роботу з удосконалення навчально-виховного процесу в національній системі освіти України від міністра освіти і науки, молоді та спорту Дмитра Табачника і президента Національної академії педагогічних наук Василя Кременя.

За матеріалами навчально-методичного відділу К-ПНУ.