П'ятница, 29 Березня 2024 р.
8 Березня 2013

ПОЧАЛОСЯ!!!

Від минулої п’ятниці КП «Комбінат благоустрою» почав робити те, про що благають міську владу всі водії міста, – ремонт доріг. Поки що ямковий, поки що тільки там, де сухо, і поки що холодним асфальтом.

ПОЧАЛОСЯ!!!– Ми усвідомлюємо, що цей ремонт не вирішує проблем, – зазначив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Наші дороги потребують капітального ремонту, на який потрібні кошти. Моє відрядження до Києва наступного тижня якраз пов’язане з бажанням добитися фінансування для наших доріг. А поки що ремонтуємо заготовленим торік холодним асфальтом, котрий добре себе зарекомендував. Технологія його вкладання трохи інша, ніж традиційного.

За словами мера, ускладнюють якісний ремонт і самі дороги, де асфальт встелений поверх кам’яної бруківки. Ці дороги мостилися після війни камінням з Пудловецького кар’єру просто на глину. Шар асфальту невеликий – десь п’ять сантиметрів, тому і ямковий ремонт надовго дорогу гладкою не втримує.

Нагадаємо, за підрахунками міської влади, щоб привести дороги міста в належний стан, необхідно 180 млн.грн. Поки що нашкребли 7 млн.грн., а скільки ще вдасться «вдоїти» з держави, дізнаємося через кілька тижнів.