П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
22 Березня 2013

«СВОБОДІ» НЕ ПОДОБАЮТЬСЯ ВЛАДА І ДОРОГИ

«СВОБОДІ» НЕ ПОДОБАЮТЬСЯ  ВЛАДА І ДОРОГИ  «Яка влада – такі й дороги!» – заявили члени ВО «Свобода» і влаштували 19 березня акцію протесту під стінами міської ради.

Поки працівники виконкому тихо споглядали дійство, стоячи осторонь, або ж із вікон своїх кабінетів знімали побачене на телефони, близько 30 мітингувальників із плакатами й «свободівськими» прапорами гучними вигуками скандували та висловлювалися і проти жахливого стану доріг, і проти влади.

А влада таки вийшла з «білої хати» до протестувальників. І хоча на плакатах фігурувало ім’я заступника міського голови з комунальних питань Сергія БАБІЯ, до народу спустилися міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і його заступник Василь СУКАЧ, але з якими словами, почути не вдалося, бо «свободівці» їм слова не дали. Навіть резолюцію на ім’я мера зачитали спиною до нього і в руки адресатові не передали. На тому й розійшлися.

А ТИМ ЧАСОМ БАБІЙ…

Відповідь на запитання, де ж у той час був заступник міського голови з комунальних питань Сергій Бабій, дав сам клеймотворець дорожніх латок на своїй сторінці у Facebook: «Хмельницька обласна державна адміністрація. 19 березня. 12.00-14.00. Робоча нарада «Ремонт доріг – 2013».

Брав участь в обласній робочій нараді з питань проведення ремонтів доріг. За підсумками 2012 року, Кам’янець-Подільський відзначений як місто, що провело успішно ямковий, поточний і капітальний ремонти власних доріг. На черговій обласній сесії наше місто отримає додаткові кошти на капітальний і поточний ремонти, зокрема на завершення капремонту вул.Чехова.


З 9 березня в місті погодні умови заважають приступити до продовження ямкового ремонту. Кидати асфальт у ямки, наповнені водою, ми не будемо, відтак доводиться вичікувати, допоки погода дасть можливість працювати. Підготовлено 104 т холодного асфальту, 2 дорожні бригади, техніка. Як тільки буде можливість, відразу вийдемо на ремонт проспекту, вулиць Лесі Українки, Пушкінської, Червоноармійської і т.д».