Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
12 Квітня 2013

ЗНОВУ НЕ ВПИСАЛИСЯ В БЮДЖЕТ?!

Вкотре мешканці Польських фільварків просять міську владу зглянутися на дорожнє покриття вулиць Смотрицької, Онуфрієвської, Поштового узвозу і особливо Вутіша. Але, вочевидь, ці дороги знову залишилися не тільки розбитими, але й забутими.

Декілька опублікованих листів з приводу ремонту вул.Вутіша назбиралося вже і в архіві нашої редакції. Ще 2006-го люди нарікали на суцільні ями й непридатність дороги для проїзду. Сьогодні ж ситуація ще гірша, тож місцеві мешканці знову пишуть листа, в якому повідомляють, що цієї весни дороги у них взагалі зникли:

«Ми опинилися відрізаними від світу. За нашими адресами важко добиратися «швидкій», аварійним службам, а таксисти взагалі відмовляються їхати сюди. Ми розуміємо, що ситуація з дорогами складна по всій країні, але просимо хоча б підсипати ями вживаними матеріалами…».

На жаль, особливо втішити жителів фільварків немає чим: в офіційному переліку вулиць, де на цей рік планують капітальний, поточний чи ямковий ремонти, не знаходимо жодної з названих у листі. В департаменті ЖПДІ пояснюють просто: поганих доріг багато, фінансування – мало, на всіх не вистачило.

– В першу чергу будемо ремонтувати вулиці, де рух транспорту інтенсивніший. А щодо Вутіша, то ямковий ремонт її не врятує, бо та дорога – суцільна яма. Вулиці потрібен капітальний ремонт. При перегляді бюджету на друге півріччя, за наявності додаткових коштів, врахуємо цю вулицю, – пообіцяв начальник управління доріг та інфраструктури Віктор ЧОРНИЙ. – Якщо не вдасться цьогоріч, то занесемо її до списку претендентів на ремонт наступного року.