П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
19 Квітня 2013

НАРОД ХОТІВ, ТА ВЛАДА НЕ ЗМОГЛА…

Недовго тішились поїздками «одиничкою» мешканці с.Довжок. Уже з понеділка маршрутки знову обминають поворот, що веде в бік спиртозаводу. Чому мешканці Довжка вкотре залишились без вистражданої скаргами маршрутки, ми поцікавились в управлінні доріг та інфраструктури міськради.

– Новий маршрут «одинички», який ми запустили на прохання мешканців Довжка, виявився дуже невдалим. Він дратує як самих пасажирів, так і водіїв, які їх возять. Через плутанину траплялись серйозні накладки, ми збивали всі свої графіки, – пояснює заступник начальника управління Сергій ДЕРГУНОВ. – Тому вирішили, що маршрут №1 їздитиме до «Кінопрокату», не повертаючи до «Валентини».

Відповісти на запитання, чим їздитимуть люди тепер, легко – маршрутом №42 «Кам’янець – Довжок». От лише чи вдасться всім охочим потрапити до салону цієї маршрутки?

– Якщо райдержадміністрація звернеться до міського голови, ми згодні повернутись до питання зміни «першого» маршруту. Наразі ж кам’янчан успішно перевозимо, а якщо району потрібна буде допомога – нехай звертаються. Ми готові взяти на себе перевезення за цим маршрутом, та чи готовий район нам його віддати? – резюмує Сергій Никифорович.