Вівторок, 23 Квітня 2024 р.
26 Квітня 2013

КАМ’ЯНЕЦЬ БУДЕ З ГАРЯЧОЮ ВОДОЮ

18 квітня КП «Міськтепловоденергія» отримало попередження від ПАТ «Хмельницькгаз» про відключення всіх котелень від газопостачання. Відповідно, місто ризикувало повністю залишитися без гарячої води.

Наступного дня у виконавчому комітеті міської ради відбулося екстрене засідан-ня комісії з питань техногенно-технічної безпеки.

Директор КП «Міськтепловоденергія» Валерій Гордійчук повідомив, що очолюване ним підприємство не має власних боргів за газ. Основний борг – 20 млн.грн. – це непогашена державою різниця в тарифах. Тоді комісія винесла рішення заборонити філії ПАТ «Хмельницькгаз» здійснювати відключення котелень, аби не викликати соціальної напруги в місті.

На щастя, відключення гарячої води таки вдалося уникнути. КП «Міськтепловоденергія» отримало ліміти на газ, тому місто залишається з гарячою водою. Великих зусиль до цього доклали міський голова Михайло Сімашкевич, народний депутат України Володимир Мельниченко і директор підприємства Валерій Гордійчук, яким вдалося переконати керівництво «Нафтогазу України».

Тимчасово без гарячої води залишаються лише мешканці військового містечка, бо цього тижня розпочалися роботи з реконструкції котельні на вул.Вокзальна, 77. Про відновлення постачання гарячої води для цього мікрорайону буде повідомлено додатково.

Вероніка ВЛАСЮК, прес-служба «МТВЕ».