Четвер, 25 Квітня 2024 р.
26 Квітня 2013

НА КІЛОМЕТР КОРІАТОВИЧІВ – ТРИ ДЕСЯТКИ ДОРУЧЕНЬ

Міські посадовці пообіцяли: відтепер, як і було декілька років тому, щотижня одна з вулиць міста переживатиме комунальну ревізію. Першою 24 квітня інспектували вул.Князів Коріатовичів.

IMG_0939.jpgНа таку собі комунальну прогулянку зі своїх кабінетів повиходили міський голова Михайло Сімашкевич, його заступники, представники комунальних підприємств і департаментів міськради й навіть нардеп Володимир Мельниченко.

Пройшлися від Новопланівського мосту до гуртового ринку. Говорили про перспективу будівництва «тарзанки» в каньйоні, початок ямкового ремонту на перехресті Князів Коріатовичів і Лесі Українки. Трохи поніяковіти чиновники змусили комунальних інспекторів, адже в око впали й неприбране гілля на тротуарі, й застарілі перекопи, на яких немає приписів, біг-борд, що не відповідає нормам, сміття біля ринку. Загалом результат комунальної ходи – це 28 доручень. Проте, крім дрібних недопрацювань благоустрою, принциповими стали три питання: нова зливова каналізація на Коріатовичів, у районі «Укрсоцбанку», встановлення модульного туалету в сквері «Гунські криниці» й естетичний вигляд вулиці поблизу ринку.

А з наступного тижня посадовці-ревізори планують ринути і по дворах житлових будинків. Зі слів заступника міського голови Сергія Бабія, колись така практика показала ефективність, люди навіть «замовляли» чиновників у свої двори.