Четвер, 25 Квітня 2024 р.
2 Травня 2013

ЗГАДАЄМО ЗАГИБЛИХ, ПОТУРБУЄМОСЬ ПРО ЖИВИХ!

Кам’янеччина готується до відзначення Дня Перемоги. Як повідомив голова ради ветеранів міста Леонтій Рогаль, напередодні свята в сквері Танкістів було відкрито нову стелу меморіального комплексу з іменами Героїв Радянського Союзу, кавалерів орденів Слави трьох ступенів, які народилися, визволяли наше місто, жили в ньому. Привели в порядок і символ визволення міста – танк над Вічним вогнем.

2танк.jpgЗ нагоди Дня Перемоги в місті та районі пройде низка заходів.

•Кам’янець-Подільський район вшанує пам’ять загиблих 8 травня біля меморіального комплексу в с.Довжок, де об 11.00 розпочнеться панахида та урочистий мітинг. О 12.15 в районному центрі культури і мистецтв «Розмай» відбудеться театралізоване дійство «Згадаймо фронтові шляхи!».

9 Травня пройдуть урочисті мітинги та святкові концерти в селах району.

•В місті 7-8 травня відбудуться мітинги та покладання квітів керівництвом і громадськістю міста до пам’ятників і могил полеглих у роки Великої Вітчизняної війни.

7 травня центральними вулицями міста в рамках Всеукраїнської громадсько-патріотичної акції «Пишаємося Великою Перемогою» пройде автопробіг «Естафета пам’яті». Старт об 11.00.

9 травня в сквері Танкістів відбудеться мітинг-реквієм (початок о 10.00), а кульмінацією святкування Дня Перемоги стане театралізоване дійство «Хай святиться ім’я твоє днесь і вовік, Перемого!», яке розпочнеться цього дня, об 11.00, на Центральному стадіоні ім.Г.Тонкочеєва.

ПОДАРУНКИ ВЕТЕРАНАМ

Окрім святкових заходів, на ветеранів Великої Вітчизняної війни очікують приємні моменти.

Зокрема, з 1 до 9 травня вони зможуть безкоштовно скористатися послугами перукарів у нижчевказаних перукарнях і салонах нашого міста: «Парадіз» (Грушевського, 38), «Імідж» (Лесі Українки, 24), «Силует» (Грушевського, 44), «Ірина» (Годованця, 22), «Дайєр» (Дружби народів, 14), перукарня на Лесі Українки, 12\2, «Клеопатра» (Червоноармійська, 45), «Рожева пантера» (Князів Коріатовичів, 76а), «Чарівниця-1» (Червоноармійська, 36), «Гармонія» (Грушевського, 36а), «Цирульня» (Огієнка, 26\1а), «Карі Марі» (Пушкінсь-ка, 37), «Тамара» (Пушкінська, 42\4), «Фігаро» (Зарванська, 14), «Олена» (Молодіж-на, 11/1), «Шарм+» (Шевченка, 9).

Також поремонтувати та перешити одяг у майстернях, що розташовані за адресами: Лесі Українки, 12\2 та Грушевського, 25. І відремонтувати взуття на Князів Коріатовичів, 29 та Данила Галицького, 13.

А 8 і 9 травня ветерани, викликавши таксі за номерами: 1506, 1555, 1562 та 50700, мають право на безкоштовне перевезення містом.

Не залишилося осторонь від добрих справ і ПАТ «Укртелеком». 8 і 9 травня учасники Великої Вітчизняної війни і особи, прирівняні до них, отримають по 10 безкоштовних хвилин на міжміські (область, Україна) та міжнародні (до країн СНД, крім Грузії) дзвінки. Телефонувати можна цілодобово як з домашнього телефону, так і з переговорних пунктів ПАТ «Укртелеком» і поштових відділень. У переговорних пунктах і поштових відділеннях потрібно пред’явити відповідне посвідчення та обов’язково копії довідки про присвоєння ідентифікаційного номера чи ксерокопії 7-9 стор. паспорта.