Четвер, 28 Березня 2024 р.
2 Травня 2013

ЧИСТИЙ ЧЕТВЕР: НАРДЕПИ ЧИСТЯТЬ ВУЛИЦІ

Останній четвер перед Великоднем називають Чистим. Цього дня, як правило, всі українці готуються до святкування Христового Воскресіння – прибирають у домівках і на подвір’ях.

2IMG_1102.jpgЦього року по-особливому вирішили відзначити Чистий четвер і в Кам’янці-Подільському, адже народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО продовжив ініціювати добрі справи для рідного міста. Разом із міським головою Михайлом СІМАШКЕВИЧЕМ вони заручились підтримкою іншого нардепа – Олександра ГЕРЕГИ. В результаті кам’янчани могли споглядати, як з 29 квітня комунальники чистять вулиці міста високопрофесійною німецькою технікою фірми «Karcher». За лічені хвилини сміття всмоктувалося в спеціальні резервуари однієї з машин, ручна підмітальна техніка втягувала пил з доріг і тротуарів, а інша не лише підмітала, а й очищала від бруду.

За домовленістю із представниками фірми, нашому місту на цілий місяць надали в безкоштовне користування чотири такі сучасні апарати. Найдорожчий із них коштує близько 500 тис.грн.

Придбає міська влада таку техніку чи ні, вирішать на початку літа, коли закінчиться випробувальний термін. Та, в будь-якому разі, вже можна констатувати, що, завдяки ініціативі міського голови і нардепа, вдалося ретельно прибрати дороги й тротуари нашого міста.

Народні депутати Володимир Мельниченко і Олександр Герега, а також міський голова Михайло Сімашкевич вітають усіх православних кам’янчан зі святом, бажають злагоди й Божого благословення!

Прес-служба народного депутата України Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА.