Четвер, 18 Квітня 2024 р.
17 Травня 2013

ЧЕРЕЗ КАНЬЙОН – НА КАНАТІ

2канат.jpgЧимало кам’янчан уже звернули увагу на побудовану альтанку та підпору перед Новопланівським мостом. Містом поповзли чутки та різні версії забудови. «Подолянину» вдалося з’ясувати, що незабаром у Кам’янці побільшає атракціонів.   

Нагадаємо, що раніше приїжджі кияни, львів’яни та власне й кам’янчани час від часу облаштовували справа від мосту «тарзанку». Тож невдовзі, але вже зліва від мосту, вона стане постійною. Цей проект втілює в життя хмельницький підприємець Євген НЕНАШЕВ, котрий нещодавно звів у місті альпін-парк.

– Це буде переправа через каньйон на двох натягнутих металевих тросах. Учасникам видаватимуть страхувальне спорядження та шолом, – розповідає він. – На жаль, до Дня міста ми не встигли завершити роботи, але до кінця місяця плануємо все довести до ладу. Коштуватиме переправа близько 50 грн.

– Атракціон буде працювати відповідно до встановлених норм і правил, – запевняє заступник міського голови Сергій БАБІЙ. – Хмельницьке підприємство довело, що вміє якісно виконувати будь-які проекти, як-от альпін-парк. А ось будівельними роботами займаються кам’янецькі підприємці.