П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
24 Травня 2013

ПСИХОЛОГ НЕ ЗМОЖЕ – ЛАВКА ДОПОМОЖЕ

23 травня свій випускний відзначив факультет муніципального управління при Кам’янець-Подільській міській раді. Цьогоріч його студентам поталанило – мало того, що містом покерували, ще й чималу стипендію отримали.

студент К-ПНУ ім.І.Огієнка Олексій ЛИСИЙ отримав винагороду - тисячу гривеньВинагороду за найкращий проект міський голова пообіцяв у День молодіжного самоврядування. Тоді містом впродовж усього дня керували слухачі факультету. Добряче роздивившись владну кухню зсередини, студенти «наплодили» чимало нових та цікавих ідей. Деяким з них таки вдалось потрапити до теки планів міського голови. Зокрема, це проекти «Кам’янецька карета» (велорикша), «Виставкова дошка», «Майданчик для вигулу та дресирування собак» і «Хобі-ленд». Втім найбільше до душі меру припала концепція соціального проекту «Лавка примирення» від студента К-ПНУ ім.І.Огієнка Олексія ЛИСОГО (на фото). Саме він і отримав обіцяну винагороду – тисячу гривень.

На створення такого неординарного проекту активного учасника молодіжної ради надихнули складні стосунки закоханих пар. Саме їхні кризи та сварки, як переконує автор проекту, й долатиме унікальна лавочка. Як? Дуже просто – за формою лавка буде схожою на дугу, тож сісти на неї порізно буде нереально, і як не крути, а парочка обов’язково зсунеться докупи. Частину отриманих за проект коштів Олексій пообіцяв передати на підримку благодійного фонду «Шанс», що опікується долею хворих діток.