П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
24 Травня 2013

ЧИСТІ НАМІРИ «ПРОЗОРОГО ЖЕКУ»

У Кам’янці з’явився «прозорий ЖЕК». 17 травня його відкрили на базі КП «Добробут» (ЖЕК №2). Сучасний центр обслуговування населення кам’янчанам презентував його очільник Андрій ВІННІЧУК.

Сучасний центр обслуговування населення кам’янчанам презентував його очільник Андрій ВІННІЧУКАдміністратор, каса, бухгалтерія, паспортисти та навіть кабінет директора – відтепер їхні стіни тут абсолютно прозорі. Кажуть, таке ноу-хау не лише робочому духу сприятиме, але й корупцію цілком може присікти. Над ідеєю проекту міська влада працювала 2 місяці, підтримали його й депутати міськради Валерій СЛОБОДЯН і Олександр ШКВАРСЬКИЙ.

Поглянути, як виглядає система «єдиного вікна», окрім представників міської влади, цього дня прийшли й мешканці мікрорайону Черемушки. Люди вже встигли оцінити переваги й недоліки свіжореконструйованого приміщення. Тепер у нього й оргтехніка нова – 2 комп’ютери комунальному підприємству подарували міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і нардеп Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО. А вже невдовзі чиновники обіцяють взятися за «очищення» міського ЖЕКу, що на мікрорайоні Жовтневому.