П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
7 Червня 2013

ЩОБ ПІШЛО НА КОРИСТЬ ЖОВТНЕВОМУ

Представники міської влади нарешті продовжили ревізувати вулиці та райони міста. 5 червня цілим «комунальним підрозділом» прогулялися на мікрорайоні Жовтневому.

Представники міської влади нарешті продовжили ревізувати вулиці та райони міста– Основні проблеми цієї частини міста – дороги, внутрішньобудинкові проїзди і дахи, – каже міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ. – Для проїздів у нас фінансування немає, але попередньо ми домовилися, що на вулиці Розвадовського, 2 і 4 постараємося навести лад, залучивши приватний бізнес.

Розповів міський голова і про те, що в парковій зоні незабаром з’явиться новий дитячий майданчик. А дороги мікрорайону чекають ремонту вже у червні. Як повідомив директор КП «Комбінат благоустрою» Руслан ПРИСТАЧ, в черзі вони наступні після проспекту.

З’ясувалося, що ніде на балансі не перебувають декілька дворових дитячих майданчиків мікрорайону. Тому одразу назріло доручення: аби зробити ремонт, їх передадуть відділу молоді та спорту й безпосередньо на баланс ЖЕКу. Обговорили й перспективу облаштування там баскетбольних майданчиків.

Обіцяє приступити до активнішої роботи й забудовник ринку «Вікторія», аби наступного року нарешті завершити реконструкцію. Прозвітували й щодо самовільної торгівлі біля довгобуду, повністю ліквідувати яку так і не вдалося.