Четвер, 25 Квітня 2024 р.
21 Червня 2013

ЛАТОЧКАМИ НЕ ОБМЕЖИЛИСЬ

ЛАТОЧКАМИ  НЕ ОБМЕЖИЛИСЬ  Іще три ділянки доріг у місті дочекалися грунтовного покращення. З кінця минулого тижня проводиться повна заміна асфальтного покриття на бруківку на перехресті вулиць Суворова та Пушкінської (біля НВК №13). Таке рішення зумовлене тим, що під час дощів ця ділянка, розташована на схилі, найбільше руйнується бурхливими потоками води.

– Тут буде вкладено 500 квадратних метрів бруківки, яка на декілька десятків років зніме давню проблему великих ям на цьому перехресті, – переконаний заступник міського голови Сергій БАБІЙ.

А вже у понеділок покращення прийшло і на вулицю «ПОДОЛЯНИНА», тобто на вулицю Гагаріна, де розташована наша редакція. Тут працівники КП «Комбінат благоустрою» замінили цілий шмат дірявого асфальтного покриття, і на додачу, за нашим проханням, засипали баюри у внутрішньодворовому проїзді біля сусіднього будинку. За це їм наша велика вдячність.

Цього тижня дорожній ремонт охопив проспект Грушевського: ділянку біля магазину «Школярик» і найбільш ушкоджений шмат дороги від мотобольного стадіону до ринку. На черзі – завершення перерваного торік ремонту вулиці Лесі Українки в районі дитячої поліклініки

і тимчасове підсипання щебенем найбільших ям на вул.Данила Галицького.