П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
5 Липня 2013

ПІОНЕРИ ДИРЕКТОРСЬКОГО РЕМОНТУ

«Директорським» охрестив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ перехрестя вулиць Гагаріна та Данила Галицького, де з 1 липня розпочалися ремонтні роботи.

Триває вкладання бордюрів«Директорським» охрестив міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ перехрестя вулиць Гагаріна та Данила Галицького, де з 1 липня розпочалися ремонтні роботи.

– Директори підприємств зібрали кошти для того, щоб спільно відремонтувати перехрестя, і своїм вчинком довели, як багато можна зробити для міста, об’єднавшись. Хтось погодився надати безкоштовно щебінь, хтось – пісок, інші зібралися коштами, а результатом стане зразкова ділянка дороги, – розповів Михайло Євстафійович журналістам у понеділок.

«ПОДОЛЯНИН» уже повідомляв про ініціативу ремонтувати дороги за допомогою громади. Поки що пересічні кам’янчани ідеї активно не підтримали, а ось група керівників підприємств і депутатів вирішила на власному прикладі показати реальність задуму – взялася за ремонт вищезгаданого перехрестя. Можливо, підтягнуться й інші, а поки прес-служба міськради розповсюдила імена піонерів громадського ремонту доріг: Олександр Борейко, Володимир Юр’єв, Михайло Сімашкевич, Олена Кшановська, Валерій Слободян, Роман Коган, Олександр Конюшенко, Геннадій Трушев і Володимир Мельниченко.

Згодом до них приєдналися і надали посильну допомогу (будівельними матеріалами, технікою, пальним): Віктор Шароварський, Олександр Дзюрман, Володимир Постовий та Анатолій Оліневич.

Кажуть, що ентузіасти на цьому перехресті не зупиняться і відремонтують ще одне. Може, добру справу ще хтось підтримає?