П'ятница, 29 Березня 2024 р.
12 Липня 2013

ЧЕХОВУ ОБІЦЯЮТЬ ЄВРОПЕЙСЬКУ ЯКІСТЬ

За тим, як просувається капремонт зболеної вул.Чехова, вчора спостерігали високопосадовці, в тому числі народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО, комунальники та журналісти. Обіцяють, що за якістю шмат дороги між Хмельницьким шосе і пр.Грушевського не поступатиметься європейській, матиме 4 смуги й ширину 15,08 метра

ЧЕХОВУ ОБІЦЯЮТЬ ЄВРОПЕЙСЬКУ ЯКІСТЬ– Цю дорогу збудували 1970 року на мочарах, і з того часу її капремонт проводиться лише вдруге. Новий кошторис обійдеться у понад 4 мільйони гривень. Наразі вже маємо 3 мільйони 300 тисяч гривень і підрядника – ПП ВКФ «Будмонтажсервіс», керівник якої Олександр ЗАЄЦЬ обіцяє зробити якісний ремонт. Вони вже привели до ладу систему водовідведен-ня, – розповів міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ.  

Олександр Степанович запевнив, що ремонт буде виконаний за новою технологією з використанням новітніх і якісних матеріалів. За умови належного фінансування, його завершать до кінця року – і водії нарешті відчують таке довгоочікуване покращення.

А незабаром, за словами очільника міста, стартує ремонт вул.Данила Галицького. У серпні з облбюджету мають надійти 830 тис.грн. на її марафет.