П'ятница, 29 Березня 2024 р.
19 Липня 2013

КУДИ ПОДІЛИСЬ КОМУНАЛЬНІ АВТОБУСИ?

Сьогодні містом ширяться багато чуток з приводу комунальних автобусів. Абсолютною неправдою є те, що Володимир Мельниченко забрав подаровані місту транспортні засоби. Наразі всі автобуси розташовані на території АТП-16808 і надалі обслуговуються комунальниками.

Проблема роботи комунального транспорту полягає в тому, що не надійшла субвенція з Державного бюджету на перевезення пільгових категорій населення. На жаль, коштів банально не вистачає на пальне, податки й заробітну плату.

Однак місцева влада і народний депутат Володимир Мельничен-ко докладають максимальних зусиль для вирішення цієї проблеми. В результаті містом знову почали курсувати два автобуси за 21-м і 23-м маршрутами. Рейси здійснюються два дні на тиждень – у вівторок і п’ятницю – за тим самим графіком, що й раніше. Перевезення пільговиків відбувається з 10.00 до 16.00. Здійснення перевезень поки що можливе лише за рахунок благодійного фонду «Ми – кам’янчани», заснованого Михайлом Сімашкевичем і Володимиром Мельниченком.

Таким чином, уже вдається обслуговувати такі важливі райони Кам’янця-Подільського, як Підзамче, селище Першотравневе і цукрового заводу та центральну частину міста. Чиновники обіцяють зробити усе можливе для повного відновлення роботи комунального транспорту.

Прес-служба народного депутата України Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА.