П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
19 Липня 2013

WI-FI СТАВ ЩЕ ДОСТУПНІШИМ

За період Незалежності України Кам’янець-Подільський у Верховній Раді представляло чимало народних депутатів, однак мало хто з них після здобутої перемоги на виборах згадував про свої обіцянки і рідний округ.

народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО і міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧТа цього разу кам’янчанам пощастило значно більше: народний депутат України Володимир МЕЛЬНИЧЕНКО й надалі продовжує піклуватись про свій округ. Ще під час передвиборчої кампанії за його сприяння в двох вищих навчальних закладах – К-ПНУ ім.І.Огієнка (в п’яти корпусах) і ПДАТУ, а також у планово-економічному технікумі й НВК №8, з’явився бездротовий Інтернет Wi-Fi. Безкоштовне користування послугами «Всесвітньої павутини» привабило користувачів і на вулиці Соборній та майдані Відродження, де також є можливість доступу до безкоштовного Інтернету.

І знову гарна новина: Wi-Fi стає ще ближчим, адже послуга значно розширила свої межі в місті. Так, 12 липня за сприяння міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА і народного депутата Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА безпровідний Інтернет Wi-Fi з’явився ще у декількох районах міста. Відтепер безкоштовно скористатися цією послугою можна в сквері «Гунські криниці», у відпочинковій зоні мікрорайону Жовтневого та Центральному парку міста. 

Прес-служба народного депутата України Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА.