Четвер, 25 Квітня 2024 р.
9 Серпня 2013

А ТИ ПОЖЕРТВУВАВ НА ДОРОГИ?

А ТИ ПОЖЕРТВУВАВ НА ДОРОГИ?Благодійний фонд «Кам’янецькі дороги», за рахунок якого нещодавно було відремонтовано перехрестя вул.Данила Галицького і Гагаріна, продовжує отримувати пожертви на ремонт міських доріг. Минулого тижня свій внесок до його скрабнички зробили ще шестеро кам’янчан.

Асфальтом на ремонт дороги в селищі цукрового заводу допомогли директор ПП «Хліб Поділля» Віктор ПЕТРОВСЬКИЙ і начальник філії «Кам’янець-Подільська ДЕД» ДП «Хмельницькоблавтодор» Василь ЧОРНИЙ.

А от внесок готівкою зробили місцевий підприємець Ярина АРКУША, яка на рахунок фонду перерахувала 25 тис.грн., директор ПП «Укрком» Анатолій МІДЗЯНОВСЬКИЙ, який до минулотижневих п’яти докинув ще 2 тисячі гривень, а також кам’янчани Володимир ПОСІКЕРА (ТОВ «Левада») і Катерина КОВАЛЬЧУК, які передали фонду по 5 тис.грн.

З 1 серпня надійшли грошові внески від Ігоря ГОНЧАРУКА («Рута») –

5 тис.грн., Олександра КОНДРАТОВА («Марс-ЛТД») – 5 тис.грн. та Миколи Бесараба (УВП УТОС) – 3 тис.грн.

Отримані від цих благодійників кошти підуть на ремонт чергового перехрестя вулиць Червоноармійської і Гагаріна. Роботи тут розпочалися вже 6 серпня.

На жаль, наші комунальники не так швидко реагують на початок ремонтних робіт, як підприємці. У вівторок зранку маршрутка, що мала би проїхати вулицею Червоноармійською до проспекту, «зустрілася» біля гімназії з бетонним перекриттям. Пасажири виматюкалися в унісон з водієм, якому довелося різко розвернутися і поїхати назад. Просто на вулиці Огієнка потрібно було поставити знак «В’їзд заборонено» – і ніхто б не згадував владу із застосуванням ненормативної лексики.

Поповнити заощадження фонду може кожен охочий. Реквізити Благодійного фонду: БФ «Кам’янецькі дороги», ідент. код 38798690, р/р 26000060961025 у Хмельницькій філії ПриватБанку. МФО 315405.