Субота, 20 Квітня 2024 р.
16 Серпня 2013

ЗНЯЛИ «ПОРЧУ» Й 31 ТИС.ГРН.

10 серпня, близько 11.00, 27-річна кам’янчанка разом із маленьким сином поверталася додому. Під під’їздом  її будинку на вул.Князів Коріатовичів стояли дві незнайомки, котрі й завели розмову із молодицею. Вони сказали, що на її сім’ї лежить смертельна «порча», «малювали» страхітливий розвиток подій, що стануться в житті близьких людей.

Однак вони можуть усе виправити, провівши ритуал. А для цього потрібні всі гроші та прикраси, які є вдома. Налякана мати з дитям помчала додому і винесла з оселі всі заощадження та коштовності. «Цілительки», отримавши бажане, пішли з двору, аби провести ритуал і більше не повертались. Оговтавшись, жінка зателефонувала до міліції.

Зі слів т.в.о. начальника міськвідділу міліції майора міліції Віталія КОЗЯРУКА, за фактом шахрайства відкрито кримінальне провадження, аферисток розшукують правоохоронці.

Міліція вкотре застерігає бути обачними під час спілкування з незнайомцями. Якщо вам запропонували таку «послугу», не йдіть на контакт, повідомте дільничого чи зателефонуйте на 102!

Наталія КАСАПЧУК, речник начальника міськвідділу міліції.