Четвер, 28 Березня 2024 р.
6 Вересня 2013

«КОМУНАЛЬНИЙ ЩОДЕННИК»: НІ ХВИЛИНИ СПОКОЮ

Міська влада не полишає ідеї щоденно інформувати кам’янчан про те, чим же займаються комунальники. Цього тижня на офіційному сайті Кам’янець-Подільської міськради з’явився «Комунальний щоденник», наповнений головними комунальними подіями.

щоденник.jpgЗокрема, в повідомленні за 3 вересня громаді розповідають про те, що на вул.Уральська продовжують вкладати кольорову дорожню плитку, а на перехресті вулиць Огієнка і Данила Галицького влаштовують нові дорожні бордюри. Енергетики КП «Міськліфтсвітло» встановлюють 13 нових світильників на Черемушках,  будівельники КП «Комунбуд» будують нову вхідну арку до міського парку, а з 6.00 на вулицях міста працюють 35 двірників.

Не менш насиченим є і щоденник наступного дня. 4 вересня на перехресті вулиць Огієнка та Данила Галицького монтували новий світлофор з таймерами. На Соборній встановлювали антивандальні урни. Будівельники КП «Комунбуд» влаштовували кам’яну підпірну стінку на «Лебединому озері», а «Міськліфтсвітло» продовжувало встановлювати ліхтарі на Черемушках. Також щоденник з гордістю повідомляє, що комунальники прибрали стару липу, що впала в районі супермаркету «Вопак» і перекрила рух по вул.Червоноармійська, лише за 15 хв.

Отже, відтепер кам’янчани можуть заходити на сайт міськради (kam-pod.gov.ua) і дізнаватися про те, чим же зайняті наші комунальники.