Четвер, 28 Березня 2024 р.
13 Вересня 2013

І ЗНОВУ ГОВОРИЛИ ПРО СПОРТ

12 вересня в місті з робочим візитом побував начальник управління молоді та спорту департаменту освіти Хмельницької ОДА Олександр ДАНИЛЮК.

Напередодні Дня фізкультури і спорту Олександр Васильович зустрівся із відомим футболістом, параолімпійцем, заслуженим майстром спорту України, чемпіоном Європи та світу Віталієм ТРУШЕВИМ. Розмова відбулася за участю директора департаменту гуманітарної політики Альони КУЗЕМИ, завідувача відділу молоді та спорту Юрія КОЗЛОВА і спортивних тренерів. 

Основним завданням зустрічі був конструктивний діалог щодо фінансування спортивної галузі області й міста, перспективних завдань розвитку фізичної культури і спорту, проблем спортивної галузі в місті. 

Віталій Трушев запропонував створити спортивний майданчик на вул.Шевченка (район Руських фільварків) і виділити кошти з обласного бюджету на заміну покриття бігових доріжок на стадіонах ім.Г.Тонкочеєва та К-ПНУ ім.І.Огієнка. Альона Кузема порушила питання про завершення будівництва спортивного комплексу на базі індустріального коледжу і продовження дії програми «Спортивний майданчик». 

Прес-служба міської ради.