П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
13 Вересня 2013

ЩО РОБЛЯТЬ КОМУНАЛЬНИКИ? ЗАЗИРНИ В ЩОДЕННИК!

Міська влада продовжує інформувати громаду про роботу комунальників, котрі жодного дня не сидять без діла. Цього тижня в «Комунальному щоденнику» на сайті міськради йдеться про таке:

9 вересня кам’янчанам обіцяють, що провулки Богінського та Лагерний стануть світлими. КП «Міськліфтсвітло» вже встановило 7 нових ліхтарів. За кошти, зібрані від платного проїзду через Замковий, КП «Комунбуд» причепурює міст. Тут проводять антикорозійні заходи й фарбують металеві конструкції.

Цього ж дня заступник міського голови Сергій БАБІЙ зі своїми підопічними виїхав на вул.Уральська, до скверу «Гунські криниці». Вони обговорили новий проект енергозабезпечення пішохідної вулиці, домовилися ліквідувати старі висотні опори та встановити паркові світильники, розглянули можливість заміни старих дерев на кулеподібні клени й облаштування зелених клумб. У міському парку, в районі альпін-парку, влаштовують зону відпочинку «Сонечко».

На фініші ремонт покрівель житлових будинків на вулицях Пушкінська, 26 й Гунська, 28.

10 вересня КП «Міськтепловоденергія» завершує будівництво модульної котельні на мікрорайоні цукрового заводу, що дасть змогу його жителям отримати тепло та гарячу воду.

Доручення пришвидшити будівництво сміттєсортувальної лінії на міському полігоні ТПВ під час наради з питань ЖКГ отримав Сергій Бабій.

Комунальники почали готувати сани ще з літа. 13 вагонів Гніванського гранітного відсіву зберігатимуться на КП «Комбінат благоустрою». Відсів використають для посипання доріг взимку. Біля Центрального ринку встановлюють додаткові контейнери для сміття, а на вул.Молодіжна – додаткові дорожні знаки, які забороняють проїзд багатотоннажним автомобілям. Востаннє цього року косять траву на Нігинському шосе, вулицях Суворова, Червоноармійській, Пушкінській і Данила Галицького.

11 вересня Замковий позбувся корозії металевих конструкцій. Вивозять аварійні дерева з вулиць Тімірязєва, 87, Драгоманова, 15, Гунська, 7, Хмельницьке шосе, 14, пров.Богінського. Вперше за 25 років проводять капремонт ліфтів у будинку на Нігинському шосе, 26, а на вул.Привокзальна встановлюють 5 ліхтарів.

За матеріалами «Комунального щоденника» на сайті Кам’янець-Подільської міськради kam-pod.gov.ua.