Середа, 24 Квітня 2024 р.
20 Вересня 2013

ПІДЗАМЧЕ: ДУМКИ РОЗДІЛИЛИСЯ

Минулого тижня мешканці Підзамча оприлюднили в місцевих ЗМІ звернення до кам’янчан, де звинуватили свого депутата Інну САЛІЙ в тому, що вона «створює навколо себе піар за наш рахунок, використовуючи нас як важіль впливу на владу», і попросили містян «не піддаватись на провокації цієї піарщиці». Під листом підписалися 27 підзамчан. А цього тижня до редакції надійшло ще одне звернення до кам’янчан, і знову ж таки від жителів Підзамча. Щоправда, з протилежним змістом.

Ці підзамчани заявили, що «…Твердження, викладені в тому відкри-

тому листі від «псевдомешканців Підзамча», є не більш ніж наклепом. Складається враження, що сам лист, як випливає з його змісту, очевидно, був надиктований та складений у владних кабінетах місцевого «білого дому».

Ми, мешканці Підзамча, також заявляємо: не депутат Інна Салій ходить і збирає по Підзамчу підписи електорату, а ми самі звернулися до неї з проханням відстояти нашу позицію та інтереси ще в серпні. Тому викладені в тексті відкритого листа думки не відповідають дійсності!

Своє обурення діями влади щодо платного проїзду через Замковий міст ми висловлювали неодноразово, публічно та в присутності міського голови Михайла Сімашкевича і його заступників, про що свідчать фото, розміщені в соцмережах, аудіозаписи тощо, тож заперечувати очевидне просто неможливо.

А кількість підписів, зібраних нами, складала не 27 а понад 200. Із заявою з приводу невдоволення діями міської влади ми зверталися до прокуратури та місцевої преси. На жаль, місцеві ЗМІ чомусь роблять вигляд, що нас начебто не існує…».

Лист, поданий зі скороченнями, отримано в двох екземплярах: під одним – 32 підписи, під іншим – 27.

ВІД РЕДАКЦІЇ: відповідаючи на звинувачення щодо дій ЗМІ авторам цього листа, ми повідомляємо, що всі офіційні звернення до редакції «ПОДОЛЯНИНА» від мешканців Підзамча та інших кам’янчан про ситуацію із введенням платного проїзду через Замковий міст були або повністю опубліковані, або згадані в авторських публікаціях журналістів. Проте наїзд на пресу ми якось переживемо і сподіваємось, що хоч інші факти, викладені у вищезгаданому зверненні, відповідають дійсності.