Четвер, 25 Квітня 2024 р.
27 Вересня 2013

НЕ ДІЙШЛО!

Про свинські вчинки мешканців Смотрицького каньйону, котрі викидають сміття на схили, красномовно свідчила перша шпальта минулого номера «ПОДОЛЯНИНА». А вже в нинішньому нам доводиться констатувати неприємний факт: дійшло не до всіх! Інспектори з благоустрою на гарячому впіймали чоловіка, який навпроти Старої фортеці скинув цілий причіп будівельного непотребу.

каньйон.jpgНещодавно це облюбоване горе-господарями місце на вул.Кіргізова комунальники засипали грунтом, натякнувши людям, що сміття на схили викидати не варто. А тут… як серпом по найніжнішому – свіжовикинутий непотріб знову покотився каньйоном. Та не всі мешканці виявилися до цього байдужими – про випадок повідомили у КП «Інспекція з контролю за благоустроєм і санітарним станом міста». Директор підприємства Петро СОЛЯРИК зреагував особисто і ледве не за руку впіймав Ігоря ПАРФУТКА, який живе на цій же вулиці.

На чоловіка склали протокол, в якому він пояснив, мовляв, «не знав, що висипати будівельні відходи на схилі заборонено». За таке «незнання» господар заплатить штраф від 340 до 1360 грн. Суму визначить адмінкомісія.

У цьому разі спрацювала схема, яка б могла хоч трохи врятувати наші схили від сміття – «позбувся зайвого в каньйоні – отримав штраф».

Інспектори звертаються до мешканців із проханням повідомляти про такі порушення за тел.: 067-384-14-52.