Четвер, 25 Квітня 2024 р.
4 Жовтня 2013

ОПАЛЮВАЛЬНИЙ СЕЗОН: ВСЯ НАДІЯ НА СИНОПТИКІВ

Згідно з розпорядженням міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА, з 1 жовтня в місті розпочався опалювальний сезон. Керівництво КП «Міськтепловоденергія» отримало вказівку з цієї дати забезпечити теплопостачання в лікувально-профілактичних установах, дошкільних і шкільних навчальних закладах.

– В усі ці заклади тепло надійшло, – повідомив учора «ПОДОЛЯНИНу» директор КП «МТВЕ» Валерій ГОРДІЙЧУК. – Через технічні причини немає тепла в ЗОШ №6, не опалюється поки що і школа-інтернат №2. Також ще холодно в садочку і школі, що розташовані в селищі цукрозаводу, однак до запуску нової котельні в цьому мікрорайоні залишилися навіть не лічені дні, а буквально години.

На наше повідомлення про численні телефонні дзвінки читачів до редакції з єдиним запитанням: «Коли в квартирах буде тепло?», Валерій Гордійчук відповів:

– У житлові будинки, установи та організації тепло буде подаватися за умови, якщо впродовж трьох діб середньодобова температура на території міста становитиме +80С. Тільки в ніч на 3 жовтня вперше було нуль градусів, але з 5 жовтня очікується потепління, тому будинки підключимо до тепла трохи пізніше.

У зв’язку з обмеженістю ресурсів природного газу, «Міськтепловоденергії» дозволено першочергово подавати тепло в житлові будинки, в яких сплата за раніше отримані послуги становить не менше як 80%. Нарахування за опалення буде проводитися з моменту фактичного його подання споживачам.

Тим часом відділ соціальних гарантій департаменту соцзахисту населення нагадує, що для проведення перерахунку житлових субсидій на опалення одержувачам необхідно звернутися із заявою і документом, що посвідчує особу, для перерахунку діючої субсидії. За перерахунком громадяни мають право звертатися до 30 листопада ц.р. Одержати детальну консультацію можна за телефонами: 2-10-25, 2-54-93.