Субота, 20 Квітня 2024 р.
11 Жовтня 2013

МОЛОДЬ, КОТРА НЕ ВМІЄ СИДІТИ НА МІСЦІ

МОЛОДЬ, КОТРА НЕ ВМІЄ СИДІТИ НА МІСЦІ9 жовтня після кількарічної перерви добру традицію зібрання молодих кам’янецьких активістів відновили самі ж активісти: представники студентських і учнівських самоврядувань, молодіжних громадських організацій, творчих об’єднань тощо.

Зустріч провели у форматі конференції. І хоч офіційні документи свідчать про більш ніж сотню зареєстрованих ГО, до сесійної зали міської ради прийшли всього кілька десятків непосидючих молодих людей, котрі сьогодні справді щось роблять для свого міста. Це діячі таких організацій, як «Ініціатива і Розвиток», «Молодіжний Парламент», «Фундація регіональних ініціатив», «Пласт», «Клуб молодих поетів», «Арт-сховище», «Чисті схили», «StreetWorkout», «Формат студента», «Кам’янець-Подільський історичний».

Всі учасники радо розповідали про те, чим займаються, яких вершин уже досягли, і до чого ще варто прагнути. І слова ці не порожні, за ними вже стоять конкретні дії. Так, завдяки благодійному фестивалю «StreetWorkout», який відбувся у серпні, було зібрано кошти на лікування маленької кам’янчанки Саші ВЕНГРОВОЇ.

Через соціальні ролики місцевого непосиди-телевізійника Андрія ЗАЙЦЯ про важливість дотримання здорового способу життя почули вже й на всеукраїнських телеканалах. А зовсім недавно його ГО «Ініціатива і Розвиток» стала переможцем Всеукраїнського конкурсу відеоробіт «Візуалізуй Свої Дії».

Поділився рецептом успіху й організатор найпопулярнішого нині молодіжного фестивалю «Re$publica» Андрій ЗОЇН. У результаті всі разом дійшли одного висновку: немає нічого неможливого, коли є бажання, молодечий запал і трохи фантазії.