П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
18 Жовтня 2013

ВОЛОДІЄШ ІНФОРМАЦІЄЮ – ВОЛОДІЄШ СВІТОМ!

16 жовтня Центр поштового зв’язку №2 з аншлагом провів на Соборній День передплатника. З 10-ї ранку жителі Кам’янеччини поспішали передплатити місцеві та загальноукраїнські видання.

ВАРТІСТЬ ПЕРЕДПЛАТИ ГАЗЕТИ «ПОДОЛЯНИН» - ЛИШЕ 8,50 ГРН. У МІСЯЦЬ. Підготувався до цього дня і колектив нашої газети. Всі, хто саме там і саме цього дня передплатив газету «ПОДОЛЯНИН» на 2014 рік, отримали у подарунок книгу «ПОДОЛЯНИН: Ми пишемо історію», випущену з нагоди 20-річчя газети. Також серед передплатників було розіграно три цінні призи.

Володарями електрочайників стали двоє наших передплатників – Марія БОДНАР і В’ячеслав НОСКОВСЬКИЙ, а тортниця дісталася Світлані КАРПЕНКО.

Загалом цього дня було оформлено близько 100 передплат на періодичні видання. Приємно відзначити, що серед 32 передплатників місцевих видань 31 особа віддала перевагу «ПОДОЛЯНИНУ».

Ви ще можете долучитися до спільноти наших читачів, адже передплата на 2014 р. триває. Нагородою вам буде оперативна й об’єктивна інформованість про основні новини регіону, його історичні, спортивні й культурні події, розповіді про земляків і можливість висловитись на шпальтах газети.

ВАРТІСТЬ ПЕРЕДПЛАТИ ГАЗЕТИ «ПОДОЛЯНИН» – ЛИШЕ 8,50 ГРН. У МІСЯЦЬ.

Передплатний індекс – 30563.

Завжди ваш, «ПОДОЛЯНИН».