П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
18 Жовтня 2013

ЯК ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ, ПОКАЖЕ ЗИМА

Вчора міська влада перевіряла, чи готове місто до неприємних сюрпризів під час опалювального періоду. Задля цього спланували випробування для комунальників, медиків, правоохоронців і рятівників. Подивитися, як вони впораються із завданнями, приїхав начальник головного управління ДСНС у Хмельницькій області Борис БОЛІБРУХ, який прискіпливо проінспектував вищезгадані служби.

ЯК ПРОЙШЛИ НАВЧАННЯ, ПОКАЖЕ ЗИМА За легендою, на пр.Грушевського, 31, на магістралі тепломережі, стався прорив труби. У 20-градусний мороз без тепла залишились 30 тисяч кам’янчан. Виникла загроза розмерзання систем опалення в будинках.

Одразу ж у «білій хаті» було проведено оперативну нараду, а на місце події направлено фахівців служб взаємодії. 

Доки проводилися роботи з ліквідації умовної аварії, рятувальники розгорнули пункт обігріву, а перехожі зацікавлено оглядали спецтехніку та обладнання. Завдяки оперативності служб взаємодії, в оселях кам’янчан, хоча й умовно, знову потеплішало.

– Кам’янецькі служби на відмінно впоралися із поставленим завданням, однак були деякі недоліки. Їх пообіцяли швидко усунути. А загалом, на Хмельниччині проходять відпрацювання всіх служб взаємодії, аби на випадок лиха вони могли своєчасно допомогти населенню. Торішня зима вказала на недоліки, які можна усунути лише спільно, – повідомив Борис Васильович.