Середа, 08 Травня 2024 р.
25 Жовтня 2013

СЕСІЯ МІСЬКРАДИ: ВІДЗНАКИ, ОПЛЕСКИ, ЗЕМЛЯ

Необхідність скликання позачергової сесії міськради, що відбулась 23 жовтня, була пов’язана із законодавчими зобов’язаннями міської влади надати в обмежений термін відповіді громадянам із земельних питань, розглядати які має право тільки сесія міськради.

Проте, перш ніж засукати рукави для роботи, депутати взяли участь у приємних подіях.

Іван Цісар, Михайло СімашкевичВідзнаку міського голови «За заслуги перед міською громадою» з рук мера міста Михайла СІМАШКЕВИЧА отримав ветеран праці Іван ЦІСАР. Такою ж відзнакою нагороджено начальника ДПРЗ-2 ГУ Держслужби надзвичайних ситуацій України в Хмельницькій області Олега ІВАНЮКА. Нагороду він отримав з колегами, відзначеними Грамотами виконкому міськради за багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм і самовіддані дії при ліквідації наслідків надзвичайних ситуацій. Саме ці люди проявили свої найкращі якості при гасінні пожежі в міському Будинку культури.

А голова ГО «Ініціатива і розвиток» Андрій ЗАЄЦЬ за перемогу у Всеукраїнському конкурсі «Візуалізуй Свої Дії» під оплески народних обранців отримав від міського голови ретро-фотокамеру і грамоту.

Під час роботи сесії депутати прийняли рішення з низки земельних питань, обговорили дії Держказначества та дали старт створенню в Кам’янці бальнеологічного курорту.

Фракція Партії регіонів повідомила колег, що зі своїх лав виключила депутата міськради Василя СЕНЮКА. Нагадаємо, що на попередній сесії членство в цій же фракції втратила Інна САЛІЙ.