П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Листопада 2013

ПРОГРАМІСТАМ ВЛАШТУЮТЬ ТЕСТ НА МІЦНІСТЬ

Олександр ПРОНІНПрофпридатність кам’янецьких програмістів вирішили перевірити «ІТ-Марафоном». 7 листопада його старт оголосили секретар міськради Анатолій КАЧУРОВСЬКИЙ і генеральний директор місцевого центру інформаційних технологій «РегіонІТ» Олександр ПРОНІН (на фото). Обидвоє впевнені – потенціал у місцевих «айтішників» є, бракує їм лише мотивації.

Проходитимуть змагання за підтримки міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА й складатимуться з трьох етапів: теоретичного, практичного і командного. Першим буде тестування, а два наступні проводитимуть на базі фізико-математичного факультету К-ПНУ ім.І.Огієнка.

У фіналі змагань групи найкращих програмістів мають розробити власний прототип мобільного додатку, які чотирма критеріями (ідея, дизайн, архітектура рішення та якість) оцінюватиме кваліфіковане журі. Фінал змагань попередньо заплановано на 31 січня. Переможцеві марафону гарантують місце програміста у виконкомі нашої міськради.

Детальніше про умови випробувань можна дізнатись на сайті проекту «РегіонІТ» (regionit.com.ua). Тут же можна подати заявку на участь в «ІТ-Марафоні».