П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
8 Листопада 2013

УСІМ НЕ ДОГОДИШ?

Осінь ще балує нас лагідними днями, а КП «Міськтепловоденергія» додає жару нашим оселям. Кам’янчани скаржаться на те, що в квартирах надто спекотно і така ведмежа послуга від підприємства влетить їм у кругленьку суму.

– За вікном +15-20°C, а в квартирі +25°C, – бідкається кам’янчанин Вадим Михайлович, котрий проживає на вул.Привокзальна, 17а. – Аби почуватися комфортно, відчиняю кватирку і обігріваю вулицю, за що платитиму власні гроші. Лічильника на тепло в будинку немає. За 20 днів від початку опалювального сезону маю сплатити аж 253 гривні за квартиру площею 60 квадратних метрів. Палять так, ніби за вікном -15. Це якесь марнотратство!

І таких скарг – з десяток. По коментар з цього приводу ми звернулися до прес-служби КП «Міськтепловоденергія». Ось що нам відповіли:

«Є спеціальні графіки температурних режимів, які встановлюються на котельнях і співвідносяться вони із температурою зовнішнього повітря. Декілька днів, коли на вулиці було тепло, котельні працювали на мінімальній потужності. Додатково зменшити подачу тепла не було технічної можливості, інакше довелося б повністю припинити подачу тепла в оселі кам’янчан. А цього не хоче більшість мешканців міста, мотивуючи тим, що вночі все-таки надто прохолодно».