Субота, 27 Квітня 2024 р.
15 Листопада 2013

МІЛІЦІОНЕРІВ ПЕРЕТВОРИЛИ НА ПРИНЦІВ

МІЛІЦІОНЕРІВ ПЕРЕТВОРИЛИ НА ПРИНЦІВ

МІЛІЦІОНЕРІВ   ПЕРЕТВОРИЛИ НА ПРИНЦІВ  Відтепер міліціонери патрулюватимуть Хмельниччину на новесеньких автогібридах «Toyota Prius». Як повідомляє сайт міськвідділу міліції, днями ключі від 10 білосніжних авто обласним охоронцям громадського порядку вручив начальник УМВСУ в Хмельницькій області генерал-майор міліції Сергій ШУТЯК. 4 автомобілі вже виїхали на кам’янецькі вулиці, а 6 – на хмельницькі. «Їстимуть» вони близько 5 л пального на 100 км, а на швидкості до 40 км працюватимуть на акумуляторній батареї, що дозволить зменшити шкідливі викиди в повітря.

На сайті офіційного дилера «Toyota» в Україні вартість такого чотириколісного стартує від

306 тис.грн.

КОЛИШНІХ НЕ БУВАЄ

Правоохоронці міста і району вшанували ветеранів і пенсіонерів органів внутрішніх справ України.

Колишніх міліціонерів вітали очільник обласного управління міліції генерал-майор міліції Сергій Шутяк разом із керівним складом міськвідділу міліції та вручали їм грамоти і подяки.

Начальник кадрового забезпечення райвідділу міліції Олександр ОЛІЙНИК і голова ради ветеранів Віктор КУЧЕРИК навідалися в с.Колодіївка до учасника Великої Вітчизняної війни та ветерана ОВС Анатолія ДЕРЕНОВСЬКОГО, аби привітати та вручити йому матеріальну допомогу.

ЗАЦІКАВИЛИ!

Як повідомила речник начальника міськвідділу міліції Наталія КАСАПЧУК, 6 листопада правоохоронці відчинили двері вихованцям ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою. Ліцеїсти побували в черговій частині, ознайомилися з особливостями роботи слідчо-оперативної групи, дільничих інспекторів, патрульної служби, поспілкувалися із колишніми випускниками ліцею, котрі одягнули міліцейські погони. Після зустрічі десяток ліцеїстів зголосилися поповнити міліцейські лави.

ВИШУКУЮТЬ НАРКОТУ

У ході проведення операції «Батискаф» оперативниками відділу боротьби із незаконним обігом наркотиків міськвідділу міліції вилучено 20 доз сильнодіючих лікарських засобів, а також відкрито 3 кримінальні провадження за незаконний обіг наркотиків. І надалі міліціонери будуть нишпорити по аптеках, лікувальних закладах, установах ветеринарної медицини, підприємствах, які виробляють або використовують у виробництві наркотичні засоби, психотропні речовини і прекурсори.