П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
6 Грудня 2013

СМАК «ПОДОЛЯНИНА» Є ТІЛЬКИ В «ПОДОЛЯНИНІ»

На біл-бордах і сіті-лайтах з’явилося повідомлення, що скоро почне виходити щотижнева рекламно-публіцистична газета «Подолянин Плюс». А додому клієнтам нашого рекламного відділу почали телефонувати невідомі з пропозицією безкоштовно надрукувати оголошення в новому виданні.

СМАК «ПОДОЛЯНИНА» Є ТІЛЬКИ В «ПОДОЛЯНИНІ»Тож до редакції нашої газети стали звертатися читачі із резонним запитанням: чи не взявся часом «ПОДОЛЯНИН» за втілення в життя нового проекту-додатка?

Офіційно повідомляємо, що жодних додатків «ПОДОЛЯНИН» не має і найближчим часом не планує їх реалізовувати. Просто хтось, скориставшись потужно розкрученим за 21 рік іменем «ПОДОЛЯНИНА», надумав і собі «на халяву» відколупати шматочок слави та без зайвих зусиль заманити в такий хитрий спосіб перших читачів.

Прийом, давно відомий у шахрайському світі: ледь підрихтувавши щось у відомій на весь світ торговій марці (наприклад, Adidas – Adibas), швидко мати перший зиск. Але, на щастя, фірма є фірма, тож такі потуги нахабно попаразитувати на чужому імені, як переконливо засвідчує практика, ніколи нічим добрим не увінчуються.

Сміливо скажемо: справжній смак «ПОДОЛЯНИНА» є тільки в «ПОДОЛЯНИНІ» – і жодним додатковим «плюсом» зімітувати його неможливо!

Завжди Ваш, «ПОДОЛЯНИН».

Гарантовано читати справжній «ПОДОЛЯНИН» ви зможете, оформивши на нього передплату вартістю всього 8.50 грн. на місяць. Передплатний індекс – 30563.