Субота, 20 Квітня 2024 р.
22 Листопада 2013

БІЗНЕС КАМ’ЯНЕЧЧИНИ ДОДАЄ КОЖНУ П’ЯТУ ГРИВНЮ ДО ЗВЕДЕНОГО БЮДЖЕТУ ДЕРЖАВИ

БІЗНЕС КАМ’ЯНЕЧЧИНИ  ДОДАЄ КОЖНУ П’ЯТУ ГРИВНЮ  ДО ЗВЕДЕНОГО БЮДЖЕТУ ДЕРЖАВИ  Реалізація інвестиційних проектів, впровадження сучасних технологій з автоматизації виробництва та екологічної безпеки, що забезпечує вихід української продукції на ринки Європи. Під таким гаслом минулого четверга відбулася зустріч за участю начальника ГУ Міндоходів у Хмельницькій області Володимира МИХАЛЧИЧА, начальника Хмельницької митниці Олексія БОЧКА, начальників Кам’янець-Подільської ОДПІ Ігоря БЄЛКА та митного поста Кам’янець-Подільський Олександра КУРКА, представників влади та підприємців Кам’янеччини.

Інформацією про перебіг зустрічі поділився інформаційно-комунікаційний сектор Кам’янець-Подільської ОДПІ.

Ділова екскурсія компанією «Вікно Плюс» (власник Сергій ВЕДЕРНІКОВ) наочно продемонструвала той факт, що прогрес в економіці рухають реальні люди.

Під час розмови за круглим столом в актовому залі Кам’янець-Подільської філії податкового університету його учасникам було презентовано цікавий інформаційний проект. Студенти коледжу вийшли в ефір місцевої телерадіокомпанії «Подолянин-ТV» з новою програмою «Податки очима студентів». Як зазначив керівник цього навчального закладу Анатолій САВЧУК, відтепер така проста і водночас цікава бесіда в телеефірі активно впливатиме на розвиток податкової культури Кам’янця-Подільського, який по праву вважається містом студентів і молоді.

А щоб студенти податкового коледжу ще більше розширили діапазон своїх знань і можливостей, начальник Головного управління Міндоходів Хмельниччини Володимир Михалчич подарував їм комплект новітнього підручника зі спецкурсу «Основи податкових знань».

Втім, у ході колективної розмови представників Міндоходів і бізнесу Кам’янеччини було обговорено такі фундаментальні для розвитку підприємництва питання, як запровадження загального декларування доходів і його вплив на детінізацію економіки та легалізацію зайнятості населення, трансфертне ціноутворення та адміністрування органами доходів і зборів єдиного соціального внеску, відшкодування податку на додану вартість підприємствам-виробникам і митна вартість сировини та товарів.

Учасники зустрічі щиро привітали голову правління ПАТ «Подільський цемент» Семена ДАРЧУКА з присвоєнням йому звання «Почесний громадянин Кам’янець-Подільського району» та врученням відзнаки Асоціації платників податків України за сумлінне ведення бізнесу.

– Щиро вдячний представникам бізнесу за відверту і конструктивну розмову. Як видно, в стосунках підприємницького активу та регіонального представництва Міністерства є багато позитивних напрацювань, які потребують подальшого розвитку, – резюмував зустріч Володимир Михалчич.