П'ятница, 19 Квітня 2024 р.
22 Листопада 2013

ПРИСЯГНУЛИ ОСТАННІ З «МОГІКАН»

ПРИСЯГНУЛИ ОСТАННІ З «МОГІКАН»16 листопада солдати строкової військової служби 11 ПМБ востаннє присягнули на вірність Батьківщині. Нагадаємо, що з 2014 р. Збройні сили формуватимуться виключно за контрактом.

На плацу вишикувалися 45 призовників, серед яких був і єдиний військовослужбовець Центру розмінування, солдат-контрактник Ростислав АТАМАНЮК.

Начальник Кам’янець-Подільського гарнізону та Центру розмінування полковник Володимир РОДІКОВ привітав хлопців із новим етапом у їхньому житті, а батьків запевнив, що їхні сини перебуватимуть у надійних руках.

Гідно нести службу на території славетного колишнього військового училища юнаків закликали начальник управління з питань надзвичайних ситуацій і цивільного захисту населення міськради Юрій КРИЛОВ і мати військовослужбовця Світлана АНГЕЛЬСЬКА. Від імені солдатів виступив Дмитро ЗЕЛІНСЬКИЙ, котрий пообіцяв, що вони виконуватимуть урочисті слова присяги.

Командир 11 ПМБ підполковник Олександр ПАРОВИЙ вручив грамоти найсумліннішим командирам і солдатам, а також подяки за належне виховання синів родинам Тетерваків, Попелюшків і Касюнів.

Отець Тарасій благословив і окропив юнаків свяченою водою.