Четвер, 25 Квітня 2024 р.
22 Листопада 2013

ПРИВЕЗЕНІ БЛАГОДІЙНИКОМ, ВИСАДЖЕНІ ДІТЬМИ

Після виїзного брифінгу представників влади місто вдихнуло глибше. 19 листопада у сквері Магдебурзького права побільшало зелених легень. Дюжину невеличких екзотичних дерев висаджували разом із вихованцями дитячого навчального закладу «Айболить».

ПРИВЕЗЕНІ БЛАГОДІЙНИКОМ, ВИСАДЖЕНІ ДІТЬМИ– Сьогодні ми започатковуємо традицію садити дерева разом з дітьми, аби виховувати в них любов до свого міста. З наступного року запропонуємо такий звичай і випускникам шкіл, – каже міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ.

А закупив висаджені в сквері магнолії та гліцинії за власні кошти лікар-офтальмолог Петро МАСЛОВСЬКИЙ, котрий уже не вперше привозить до Кам’янця декоративні дерева й квіти. Придбав саджанці він у м.Мукачеве, що на Закарпатті.

– Щойно я їх викопую з ділянки – одразу везу до Кам’янця, щоб швиденько посадити, адже поки коріння «свіже», дерево приймається краще, – каже Петро Юхимович. – Привезені мною 15 магнолій посаджені на «Лебединому озері», декілька сакур – на водоймі, а на майдані Відродження ростуть мої гладіолуси і платан.