Четвер, 28 Березня 2024 р.
6 Грудня 2013

КВІТИ ХОЧУТЬ КІОСКІВ НОВИХ, ПІДПРИЄМЦІ – СВОЇХ

У «шанхаях» квіткового ринку не зовсім спокійно. Декотрі його працівники вже вели переговори з міської владою, бажаючи отримати дозвіл на встановлення кіосків за власні кошти. Тепер асоціація квітникарів підготувала ескізну пропозицію, написала до міської ради відповідну заяву та чекає відповіді, а голова асоціації Станіслав ФРАНТІЙЧУК звернувся до редакції «ПОДОЛЯНИНА», аби на загал повідомити, про що саме йдеться в офіційному зверненні до влади:

«У зв’язку з поширенням різних чуток на ринку квітів, я розповідаю таке: до міськвиконкому ми подали заяву з відповідними документами (що було рекомендовано зробити представниками влади на нашій з ними зустрічі 30 жовтня) для надання квітникарям дозволу на виготовлення проектної документації та встановлення 60-ти торгових точок за власні кошти на земельній ділянці за адресою: пр.Грушевського, 25. У разі можливості, просимо надати цю ділянку нам в оренду. Тепер наше майбутнє залежить від рішення влади».

У заяві йдеться про те, що кіоски псують вигляд міста та не відповідають жодним вимогам, тому підприємці готові оперативно виконати всі роботи з підготовки і встановлення тимчасових споруд при умові, якщо їм не чинитимуть перешкод. Адже, як пишуть квітникарі, «більш ніж 70% працівників ринку квітів не зможуть орендувати споруди через незначні заробітки».