Четвер, 25 Квітня 2024 р.
6 Грудня 2013

МАРШРУТКИ ВИЇДУТЬ НА «ПОДІУМ»

До обіцяних якісних змін у системі міських маршрутних перевезень уже не далеко. Необхідні документи для участі в конкурсі пасажироперевізників уже подали всі охочі возити кам’янчан по місту. Відкривали конверти з документами на засіданнях конкурсного комітету 3 і 5 грудня.

– Прийом пакета документів проводило ліцензоване підприємство «Агротехсервіс». Усі процедури були прозорі й проводилися у присутності перевізників, – каже заступник міського голови Сергій БАБІЙ. – Кожен, хто в Кам’янці-Подільському забажав подати документи, мав змогу це зробити. Нам надійшло 230 пакетів.

Нагадаємо, що конкурс на право здійснення пасажирських перевезень відбудеться 14 грудня. Втім подивитися на маршрутки-конкурсанти своїм критичним пасажирським оком кам’янчани матимуть змогу ще перед його проведенням.

– Всі охочі можуть прийти 10, 11 і 12 грудня на пункт технічного контролю «Небосвіт», що на проспекті Грушевського, 1/2, – повідомив завідувач відділу доріг і пасажирських перевезень департаменту ЖПДІ Сергій ДЕРГУНОВ. – Із 10-ї до 14-ї години ми будемо дивитися, які автомобілі нам пропонують перевізники, переганяти маршрутки через оглядову яму і фіксувати всі важливі моменти: салон, зовнішній вигляд, внутрішній стан, сидіння тощо. Звертатимемо увагу і на наявність автоматичної системи відкривання дверей, адже хочемо стимулювати перевізника, щоб він купував ті автобуси, якими можна безпечно перевозити людей.