Середа, 24 Квітня 2024 р.
13 Грудня 2013

МАРШРУТКИ ДО КОНКУРСУ ГОТОВІ

Учора конкурсний комітет на пункті техконтролю закінчив передивлятися маршрутки перевізників, фіксуючи інформацію про кожне авто. Зважали на зовнішній вигляд, технічний стан, укомплектування. Окремим пунктом відзначали й «наявність автоматичних дверей».

МАРШРУТКИ ДО КОНКУРСУ ГОТОВІ– Наше завдання – подивитися, які автомобілі найкраще відповідають усім вимогам конкурсу, – коментує заступник завідувача відділу доріг і пасажирських перевезень департаменту ЖПДІ Ігор ЯНЧУК, фотографуючи маршрутки. – Перевізники давно готові до цього огляду. Ви самі бачите, що автомобілі приїжджають в ідеальному стані.

Серед конкурсантів не побачили ми «Газельок», оскільки їх обіцяють нарешті прибрати з мережі міських перевезень. А загалом про автомобілі, які хочуть курсувати Кам’янцем, враження у конкурсного комітету такі:

– Більшість машин відповідають усім вимогам конкурсу, – каже Ігор Володимирович. – Щоправда, декільком перевізникам ми зробили рекомендації для усунення недоліків у новопридбаних автомобілях, які вони ще не встигли привести до ладу. Це стосується переважно фарбування кузовів. Салони маршруток здебільшого хороші, сидіння й чохли – в гарному стані, в наявності є аптечки й вогнегасники.

Попереджено власників маршруток і про те, що вони обов’язково повинні встановити автоматичну систему відкривання дверей, якої в більшості автомобілів наразі немає. Не обійти, кажуть, і ще однієї вимоги – обладнання авто GPS-навігатором впродовж перших місяців після конкурсу.