Середа, 24 Квітня 2024 р.
13 Грудня 2013

РЕПУТАЦІЯ НА ВСЮ КРАЇНУ

Кам’янчанин Григорій ПЯТКОВСЬКИЙ, сам того не знаючи, опинився серед лідерів рейтингу підприємців, які розвивають українську економіку. Неочікувано для себе він отримав офіційні нагороди від незалежної комплексної рейтингової програми «Українська Бізнес Олімпіада» – настінну медаль «Ділова гордість України – 2013» і орден «Бездоганна Ділова Репутація». Все, що для цього робив, – забезпечував стабільну діяльність свого підприємства і справно платив чималі податки.Григорій ПЯТКОВСЬКИЙ

– Я навіть не знав, що ТОВ «Фільварки-тур», яке виготовляє ритуальну продукцію, включили до списку конкурсантів. Але отримав листа, й з’ясувалося, що наше підприємство, єдине в західному регіоні, є лауреатом цієї Олімпіади, – каже Григорій Пятковський.

Діловою гордістю країни підприємство стало за висновками національної експертної комісії рейтингу «Українська Бізнес Олімпіада», яку очолює доктор економічних наук Віктор УСЕНКО. Комісія ставить за мету визначення найкращих підприємств України, оцінюючи їхню господарську діяльність.