П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
20 Грудня 2013

БЛАГОДІЙНО-СВЯТКОВІ ПЕРЕГОНИ МІСЦЕВИХ «МИКОЛАЙЧИКІВ»

•Традиційною стала щорічна акція «Подаруй дитині свято!», яка проходить 19 грудня за участю міського голови Михайла БЛАГОДІЙНО-СВЯТКОВІ ПЕРЕГОНИ МІСЦЕВИХ «МИКОЛАЙЧИʲ»ѳмашкевича та членів виконкому. Посадовці запросили вихованців ДНЗ №17 разом відвідати гіпермаркет «Епіцентр». У відділі подарунків малеча обирала собі іграшки до вподоби. Цьогоріч фаворитами малят були ляльки «Барбі», м’які ведмедики, машинки та іграшкові будінструменти, за котрі на касі в чиновників попросили 4 тисячі гривень.

•Виконувати почесну місію бороданя Миколая взялося й керівництво Кам’янець-Подільського району. Так, учора заступники голови РДА разом з начальниками відділів, управлінь і структурних підрозділів адміністрації, приготувавши подарунки, вирушили вітати сільську малечу зі світлим святом. Загалом постукали в двері 118 багатодітним родинам і приділили увагу 110 дітям-сиротам і дітям, позбавленим батьківського піклування.

•Впродовж 2013 року торгова марка «Вікно Плюс» (власник – Сергій ВЕДЕРНІКОВ) своїм маленьким клієнтам надавала шанс відчувати себе справжніми художниками. Адже діткам, які приходили з батьками по покупки, пропонували різнокольорові олівці, фломастери, папір, робоче місце та компанію одного зі співробітників, поки дорослі зайняті вибором і технічними питаннями. Підписані малюнки впродовж року вивішували на спеціальну магнітну дошку, а перед святами їх творців запросили відвідати незабутнє свято в резиденції святого Миколая в готелі «Рейкарц».

Вбравшись у новорічні костюми, десятеро дітлахів віком 2-8 років розповідали святкові віршики та співали пісень. По закінченню свята малеча отримала смаколики від святого Миколая та подарунки від «Вікно Плюс».

•Колектив відділення Київського фінансово-економічного коледжу НУДПС (завідувач – Вадим САВЧУК) у рамках благодійного концерту підбив підсумки місячної акції «Разом внесемо тепло в дитячі серця!», що проходила за підтримки міського голови Михайла СІМАШКЕВИЧА та нардепа Володимира МЕЛЬНИЧЕНКА. Впродовж листопада-грудня студенти збирали одяг, іграшки та інші речі для малозабезпечених родин. А на благодійному концерті збирали кошти на лікування маленького Георгія, котрого виховує бабуся. Сума благодійного збору склала майже 10 тис.грн. Її одразу передали бабусі хворого Георгія Марії РИБСЬКІЙ.

•Впродовж двох тижнів студентська рада та культмасовий комітет інституту агротехнологій ПДАТУ проводили благодійну акцію «Всміхнись дітям разом з нами!», в рамках якої було зібрано кошти, одяг, іграшки для дітей обласного дитячого протитуберкульозного санаторію. 14 грудня студенти виконали місію святого Миколая, навідавшись до діток.

БЛАГОДІЙНО-СВЯТКОВІ ПЕРЕГОНИ МІСЦЕВИХ «МИКОЛАЙЧИКІВ»А за ініціативи заступника голови ГО «Молодіжний парламент» Сергія КУБЯКА та студентки Ірини КАЧАН Дід Мороз не з порожніми руками завітав до садочка №17.

•Вітання від святого Миколая та дарунки своїм друзям – вихованцям школи-інтернату «Славутинка» – передали правоохоронці міськвідділу міліції. Відтепер у вільний час дітки з’їжджатимуть з гірок на новесеньких санчатах і гратимуть у настільні ігри.

•Стати благодійниками у День святого Миколая вирішили і кам’янецькі автомобілісти. Учасники згуртованої в соцмережі автомобільної групи «Drive2» подарунками наділяли найменших вихованців ДНЗ №3 «Теремок», що на Руських фільварках.

– Благодійні внески робили всі, хто мав бажання, – каже активіст групи Ігор ЖУКОВСЬКИЙ. – На зібрані кошти ми вирішили купити інтелектуально-розвивальні іграшки. Дуже приємно хоча б чимось допомогти таким дітлахам.

Ірина ІЛЬНИЦЬКА, спец. для «ПОДОЛЯНИНА»,

Ганна РОГОЖИНСЬКА.