П'ятница, 26 Квітня 2024 р.
27 Грудня 2013

А ПІД ЯЛИНКУ – НОВЕНЬКА ДЕВ’ЯТИПОВЕРХІВКА

А ПІД ЯЛИНКУ -  НОВЕНЬКА ДЕВ’ЯТИПОВЕРХІВКА   Дуже довгоочікуваним подарункам до Дня міліції раділи місцеві правоохоронці. Технічні паспорти на новенькі квартири отримали 54 сім’ї стражів порядку і пенсіонерів ОВС, які взяли дольову участь у зведенні будинку на вулиці Васильєва, 5. І хоч деякі будівельні роботи ще не перетнули фінішної прямої (новобудова не повністю газифікована і поки що без водопостачання), тяти червону стрічку таки вирішили в святковий день, 20 грудня.

На урочисте відкриття довгобуду прибули начальник УМВС України в Хмельницькій області генерал-майор міліції Сергій ШУТЯК, міський голова Михайло СІМАШКЕВИЧ і щасливі власники квартир.

Нагадаємо, що будівництво на Васильєва, 5 розпочато ще 2004 року. Але через відсутність фінансування роботи було призупинено. Тільки 2013-го будівництво знову відновили. З бюджету Міністерства внутрішніх справ України виділено близько 6 мільйонів гривень. Решту, необхідну для завершення всіх робіт, співфінансували майбутні мешканці будинку (вони оплатили 50% вартості житла), котрі в новий рік, швидше за все, йтимуть під брязкіт ключів від нових квартир.

Як зазначив Сергій Олександрович, охочих у найближчому майбутньому отримати нові помешкання таким же способом є дуже багато, тому наступного року клопотатимуть перед Міністерством щодо виділення коштів на зведення ще одного житлового будинку для працівників правоохоронних органів.